LL BOLAGET AB

Vi ordnar med transporter!


Personal food shopper............

under utveckling.

Då vi har jobbat med livsmedel på det ena eller det andra sättet i många år har vi många bra kontakter på området, vi kan hjälpa Er med att ordna fram produkter som saknats i leverans, eller om Ni glömt beställa på "rätt dag". eller bara hämta ut en förbeställd "matkasse" från någon butik.

Tanken är att vi åker och "handlar" det som beställs och levererar enl. ök. direkt till kund, vi gör eventuella utlägg samt debiterar aktuell budbilstaxa under tiden, sedan tar vi betalt för varor och frakt med kort eller Swish direkt vid leverans, av oss kända kunder kan faktureras. Obs! Beställaren står alltid för betalningen, Vi fakturerar INTE div grossister som gjort fel...utan då är de själva välkomna att göra beställningen.

I detta upplägg kan vi inte godkänna returer som kan uppstå, vid eventuell "Misslyckad leverans" faktureras varorna och transporten i sin helhet.

Budbilstaxan är vid lokal körning ca 500kr + moms, Jourtillägg 250 kr/tillfälle + moms kl 18.00 - 06.00 kvällar och helger, vid längre körningar tillkommer milers,