Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

LL BOLAGET AB

Vi ordnar med transporter!


Om oss

LL Bolaget AB startades 2008, det blev enklare att fakturera timmarna då vi bland annat jobbade åt flera olika åkerier som lastbilslots med mera. 2013 köpte vi en egen kylbil och började köra distribution/livsmedelstransporter för Nordchark i Luleå. De på Nordchark är mycket nöjda med den personliga service som vi erbjuder, bland annat för att de ska klara korta ledtider till butiker i Luleå. Vi kör även mellantransporter på Storheden till Nordcharks terminal från bland annat Norrbottensgårdens slakteri, vi ombesörjer även lagerflyttning mellan BD Fisk ABs lager på Banvägen där vi själva sköter uttag och intag, Skoogs Bränsle AB lejer oss för olika körningar med bla. flaskbyten på olika restauranger/produktionskök.

Vi har även ett samarbete med Lastbilsstation i Luleå. Vi kör dagliga turer till Älvsbyn med styckegods och paket, samt olika extra körningar när de behöver resurser på övriga områden.

Nyhet: Vi kan köra Varningsbil för bred/långa transporter med minst två av våra budbilar.

Då det kan bli en del tid över mellan de fasta uppdragen vi har, tar vi gärna på oss Varningsbils körningar vid breda /långa transporter, godstransporter, transportförmedling, hemleveranser, bud och olika snabbtransporter. Vi har även tillgång till terminal för omlastning och kan även ordna med 3PL (tredjepartslogistik), lagring, ADR-transporter, distribution i Norrbotten o.s.v. 

Vi ordnar med det mesta: Jerker sköter transport, och Lena sköter catering-verksamheten.

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa personliga servicen vi har att erbjuda.

För snabb kontakt, ring gärna.

Telefon: Jerker 070-524 10 43, Lena 070-558 98 02

Erikslundsvägen 20

973 42 LULEÅ

Öppettider:

Boka gärna körningar i god tid, "först till kvarn".

Måndag - Fredag: 06.00 -18.00

Lördag: Enligt ök.

Söndag: Enligt ök.

0